Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
lub 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
lub 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2101 kJ / 502 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1385 mg
Alternatywne przepisy
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2u. 25min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Sous-vide Steak
1h 30min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h