Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
4 portions
Składniki
BBQ Sauce
-
onions quartered50 g
-
garlic cloves2
-
miso paste50 g
-
20 g sriracha sauceKorean chilli paste (gochujang)20 g
-
honey20 g
-
toasted sesame oil10 g
Sous-vide Pork Loin
-
onions quartered50 g
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
50 g sriracha sauceKorean chilli paste (gochujang)50 g
-
honey20 g
-
soy sauce10 g
-
toasted sesame oil10 g
-
pork tenderloin cut in 4 pieces (approx. 10-12 cm long each)800 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
sunflower oil2 Tbsp
-
spring onions thinly sliced (approx. 2 mm)4
-
toasted sesame seeds1 tsp
Finalisation
-
toasted sesame seeds2 tsp
-
butter lettuce washed, separated into individual whole leaves1
-
garlic cloves thinly sliced (1-2 mm)5
-
fresh red chillies thinly sliced (approx. 2 mm)5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385 mg
Białko
48 g
Kalorie
2101 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Blueberry Yoghurt
13 godz.
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min