Hot Crab Dip

Hot Crab Dip

4.9 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • sunflower oil for greasing
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • cream cheese room temperature
    225 g
  • sour cream
    120 g
  • whipping cream
    85 g
  • fresh crab meat white meat only
    225 g
  • spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing
    20 g
  • caster sugar
    20 g
  • sesame oil
    20 g
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • soy sauce
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428.5 kcal / 1792.8 kJ
Białko 17.9 g
Tłuszcz 36.9 g
Węglowodany 7.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 19.8 g
Sód 1024.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...