Urządzenia i Akcesoria
Hot Crab Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil for greasing
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
cream cheese room temperature225 g
-
sour cream120 g
-
whipping cream85 g
-
fresh crab meat white meat only225 g
-
spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing20 g
-
caster sugar20 g
-
sesame oil20 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1024.3 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1792.8 kJ /
428.5 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
45 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min