Hot Crab Dip
TM6 TM5 TM31

Hot Crab Dip

4.9 (9 ocen)

Składniki

  • sunflower oil, for greasing
  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 225 g cream cheese, room temperature
  • 120 g sour cream
  • 85 g whipping cream
  • 225 g fresh crab meat, white meat only
  • 20 g spring onions, thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing
  • 20 g caster sugar
  • 20 g sesame oil
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp soy sauce
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 1 tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1792.8 kJ / 428.5 kcal
Białko
17.9 g
Węglowodany
7.1 g
Tłuszcz
36.9 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Błonnik
0.2 g
Sód
1024.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy