
Urządzenia i Akcesoria
Hot Crab Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil for greasing
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
cream cheese room temperature225 g
-
sour cream120 g
-
whipping cream85 g
-
fresh crab meat white meat only225 g
-
spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing20 g
-
caster sugar20 g
-
sesame oil20 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
428.5 kcal /
1792.8 kJ
Białko
17.9 g
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
7.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Sód
1024.3 mg