Urządzenia i Akcesoria
Hot Crab Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil for greasing
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
cream cheese room temperature225 g
-
sour cream120 g
-
whipping cream85 g
-
fresh crab meat white meat only225 g
-
spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing20 g
-
caster sugar20 g
-
sesame oil20 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1024.3 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1792.8 kJ /
428.5 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Beer Cheese
15 min
Butterscotch Delight
20 min
Queso Fundido with Chorizo
45 min
French Herb Cream Cheese
48 godz.
Caesar Salad Dressing
5 min
Irish Seafood Chowder
55 min
Irish Shortbread
1 godz.
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min