Urządzenia i Akcesoria
Hot Crab Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil for greasing
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
cream cheese room temperature225 g
-
sour cream120 g
-
whipping cream85 g
-
fresh crab meat white meat only225 g
-
spring onions thinly sliced, plus 2, thinly sliced, for garnishing20 g
-
caster sugar20 g
-
sesame oil20 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1024.3 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1792.8 kJ /
428.5 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Lemon Posset
2h 40min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Steak au Poivre
20min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Pear Frangipane
1h 30min