![Summer Rolls with Peanut Sauce Summer Rolls with Peanut Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4DD5B799-18EB-4DCE-AD7A-246A8BBE6000/Derivates/E7482730-B2F2-4D37-9A10-5A906A5DD253.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water, plus extra for soaking and brushing
- 250 g sushi rice, rinsed well
- 2 Tbsp rice vinegar, plus 2 Tbsp for brushing
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 16 large raw prawns, peeled
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 120 g peanut butter
- 70 g soy sauce
- 15 g sriracha sauce (chilli sauce)
- 30 g lime juice
- 3 Tbsp water
- 4 spring roll wrappers
- 1 carrot, ribboned
- ½ avocado, thinly sliced (2 mm)
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 50 g red cabbage, cut in thin slices (2 mm)
- 4 tsp Japanese pickled ginger, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 780 kJ / 187 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Granola
1 Std. 40 Min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Tuna Poke Nachos
30 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min