Urządzenia i Akcesoria
Summer Rolls with Peanut Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pieces
Składniki
-
water plus extra for soaking and brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
large raw prawns, peeled16
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
garlic cloves3
-
peanut butter120 g
-
soy sauce70 g
-
sriracha sauce (chilli sauce)15 g
-
lime juice30 g
-
water3 Tbsp
-
spring roll wrappers4
-
carrot ribboned1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
red cabbage cut in thin slices (2 mm)50 g
-
Japanese pickled ginger drained4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7.3 g
Kalorie
780 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sushi
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Spring Rolls
40 min
Chilli Tacos
30 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Vegan Summer Rolls
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Tuna Poke Nachos
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1 godz. 45 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Baba Ganoush
1 godz.