Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (opcjonalnie)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2542 kJ / 608 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 486 mg
Alternatywne przepisy
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Mantao
Brak ocen
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2h
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min