Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Sous-vide Pork Loin
-
pork loin steaks (approx. 3 cm thick)800 g
-
salt to taste4 - 8 pinches
-
ground black pepper to taste4 - 8 pinches
-
fresh rosemary2 sprigs
-
garlic cloves halved lengthways2
-
olive oil2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets70 g
-
balsamic vinegar10 g
-
water25 g
-
unsalted butter2 Tbsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
pears peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways2
-
golden rum (opcjonalnie) to taste2 - 3 Tbsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
486 mg
Białko
43 g
Kalorie
2542 kJ /
608 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Thai Volcano Spare Ribs
2 godz.
Crisp Onsen Eggs
2 godz.
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Quick puff pastry
2 godz.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Olive oil, garlic and almond soup
5 min