Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Huitlacoche Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken thighs, skinless bone in4
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
500 g fresh portobello mushrooms, slicedhuitlacoche (see tip)500 g
-
tomatoes cut in pieces160 g
-
onions quartered75 g
-
olive oil40 g
-
fresh green chillies10 g
-
white wine100 g
-
water500 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1747 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Chicken Cacciatore
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min