Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Huitlacoche Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken thighs, skinless bone in4
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
500 g fresh portobello mushrooms, slicedhuitlacoche (see tip)500 g
-
tomatoes cut in pieces160 g
-
onions quartered75 g
-
olive oil40 g
-
fresh green chillies10 g
-
white wine100 g
-
water500 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1747 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Étouffée
45 Min
Veracruz Fish
30 Min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 Std. 5 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min