Urządzenia i Akcesoria
Chicken in Huitlacoche Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
chicken thighs, skinless bone in4
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
500 g fresh portobello mushrooms, slicedhuitlacoche (see tip)500 g
-
tomatoes cut in pieces160 g
-
onions quartered75 g
-
olive oil40 g
-
fresh green chillies10 g
-
white wine100 g
-
water500 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1747 kJ /
416 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Vindaloo
4 godz.
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min