Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken wings
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g runny honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- vegetable oil, for deep frying
- 1 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for sprinkling
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4045.6 kJ / 966.9 kcal
- Białko
- 48.6 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1896.3 mg
Alternatywne przepisy
Char Siu Marinade
10min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Butter Chicken
50min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Curry Noodles with Pork
45 min