Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
lub fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Białko
- 44.6 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 625.4 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Caramel Custard
1h
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min