Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 portions
Składniki
Filling
-
fresh chives, cut in pieces (4 cm)fresh tarragon leaves5 g
-
artichoke hearts, in oil drained80 g
-
ricotta cheese100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
-
chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)3
-
water ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 - 1500 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
red peppers halved and deseeded2
-
garlic cloves unpeeled4
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
625.4 mg
Białko
44.6 g
Kalorie
1831.8 kJ /
437.8 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min