Urządzenia i Akcesoria
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Baked Potatoes
-
potatoes cut in wedges500 g
-
honey5 g
-
oil20 g
-
garlic powder½ tsp
-
brown sugar2 pinches
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 ½ tsp
Slaw
-
white cabbage cut in pieces (5-6 cm)300 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar30 g
-
sesame seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
Wasabi and Dill Dressing
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
wasabi paste to taste1 - 2 tsp
-
rice vinegar25 g
-
plain yoghurt50 g
-
mayonnaise50 g
-
sugar2 pinches
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
egg1
-
sparkling mineral water60 g
-
cornflour30 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
plain flour4 Tbsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
pork chops boneless, (approx. 120 g each)4
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1433.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
2418.3 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bibimbap Burrito
45 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Chicken Enchiladas
1 godz.
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Sautéed Pork with Cider
55 min