Urządzenia i Akcesoria
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger, fresh peeled30 g
-
orange juice115 g
-
soy sauce85 g
-
sesame oil60 g
-
Korean chilli paste (gochujang)30 g
-
brown sugar2 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 2 cm/1 in.)4
Spicy Rice
-
water995 g
-
white long-grain rice170 g
-
vegetable oil, to greaseonion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved570 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1245 mg
Białko
47 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Vegetarian Beehoon
25 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.