Urządzenia i Akcesoria
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger, fresh peeled30 g
-
orange juice115 g
-
soy sauce85 g
-
sesame oil60 g
-
Korean chilli paste (gochujang)30 g
-
brown sugar2 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 2 cm/1 in.)4
Spicy Rice
-
water995 g
-
white long-grain rice170 g
-
vegetable oil, to greaseonion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved570 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1245 mg
Białko
47 g
Kalorie
2192 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Brak ocen
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Sweet and Sour Pork
35 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Tamarind Pork Curry
35 min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min