Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Pumpkin and Quince Soup
1 Std.