Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Brak ocen
Caesar Salad
30 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Steak au Poivre
20 min
Guacamole
5 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Apple Mulled Wine
25 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min