Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min