Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min