Potted Eggs with Spinach and Bacon

Potted Eggs with Spinach and Bacon

4.3 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • olive oil plus extra for greasing
    10 g
  • bacon lardons
    80 g
  • fresh spinach leaves
    80 g
  • fresh tarragon leaves only, to taste
    2 - 3 sprigs
  • milk
    30 g
  • medium eggs
    8
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • water
    700 g
  • bread toasted, buttered
    6 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 263 kcal / 1101 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...