Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g olive oil, plus extra for greasing
- 80 g bacon lardons
- 80 g fresh spinach leaves
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 30 g milk
- 8 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 6 slices bread, toasted, buttered
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1101 kJ / 263 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Brak ocen
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min