Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Turkey Burger
1 godz. 25 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Aubergine and Almond Dip
20 min