
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g
Składniki
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water30 g
-
fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces100 g
-
unsalted butter cold, diced50 g
-
shallots halved60 g
-
dry white wine120 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water200 g
-
single cream (approx. 18 % fat)125 g
-
plain flour25 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fine sea salt to taste
Wartości odżywcze na 300 g
Kalorie
789 kcal /
3309 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
62 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Sód
1636 mg