Wersje kompatybilne
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2266 kJ / 540 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 7.7 g
Alternatywne przepisy
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Steak au Poivre
20 Min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min