Urządzenia i Akcesoria
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Spice Rub
-
juniper berries1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
coarse sea salt½ Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
beef topside1000 - 1200 g
Roasting Meat and Purée
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
milk300 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Red Wine Sauce
-
shallots halved100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
dry red wine200 g
-
water plus 1 Tbsp70 g
-
redcurrant jelly to taste1 - 2 Tbsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2266 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Chilli con Carne
40 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min