Wersje kompatybilne
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2266 kJ / 540 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 7.7 g
Alternatywne przepisy
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Crab Cakes
1sa 35 dk
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14u. 50min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Mexican Spare Ribs
50 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min