Urządzenia i Akcesoria
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Prawn Chow Mein
45 min
Banoffee Brazilian Pavé
1 godz. 25 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Seafood Risotto
40 min