Wersje kompatybilne
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
lub ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3617 kJ / 864 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 6.9 g
Alternatywne przepisy
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min