Urządzenia i Akcesoria
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 godz. 15 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min