Urządzenia i Akcesoria
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.