Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (opcjonalnie)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
green asparaguswhite asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Aïoli
5 min
Hollandaise
15 min