Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Asparagus and Potatoes
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
unsalted butter (opcjonalnie)5 g
-
waxy potatoes peeled, small or cut in pieces (see tip)700 - 750 g
-
green asparaguswhite asparagus1000 - 1500 g
Hollandaise Sauce
-
water20 - 40 g
-
lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks from medium eggs4 - 8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Basil oil
10 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min