Urządzenia i Akcesoria
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
shallots halved40 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
60 g orange marmalade, plus 1 Tbsp lemon juiceSeville orange marmalade60 g
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
20 g sherry vinegarbalsamic vinegar20 g
-
port50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)350 g
-
sweet paprika½ tsp
-
butter30 g
-
milk120 g
-
fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3136 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Mashed Potatoes
45 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min