Urządzenia i Akcesoria
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
shallots halved40 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
60 g orange marmalade, plus 1 Tbsp lemon juiceSeville orange marmalade60 g
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
olive oil20 g
-
20 g sherry vinegarbalsamic vinegar20 g
-
port50 g
-
water550 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)350 g
-
sweet paprika½ tsp
-
butter30 g
-
milk120 g
-
fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary120 - 150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3136 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min