Urządzenia i Akcesoria
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Cocktail Sauce
-
sunflower oil125 g
-
soya milk unsweetened75 g
-
tomato ketchup50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
Dijon mustard to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Vegan Aioli
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Popcorn Prawns
-
gluten-free plain white flour150 g
-
sweet paprika2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cornflakes vegan and gluten free (see tip)150 g
-
vegan butter diced140 g
-
large raw prawns, peeled deveined300 g
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil for frying1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.1 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Watermelon Ice Lollies
12 godz. 10 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Traditional mint tea
25 min
Sunrise Margarita (Non-alcoholic)
10 min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5 min
Speedy Bassara
25 min