Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 6 - 7 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- 4 pêches blanches, bien mûres
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1189 kJ / 280 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 66.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pêche pochée au thym
3小时 20 分钟
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 Std. 30 Min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 godz. 10 min
Salade d'orange au thé et à la rose
5 godz. 30 min
Gaspacho
12h
Soupe de pêche au basilic
30min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Soupe de melon au marsala
2 godz. 10 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho de melon
10 Min