Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 6 - 7 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- 4 pêches blanches, bien mûres
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1189 kJ / 280 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 66.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de lentilles aux asperges
1h
Gaspacho
12h
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4h
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Gratin de figues
25 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min