Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de vin pétillant, type prosecco
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 500 g de raisins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Le cabillaud à la crème d'érable
30min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 Std. 10 Min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Pain perdu aux fraises
40min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 min
Soupe de pommes vertes
15 min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min