
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de cassonade
- 10 - 15 feuilles de basilic frais
- 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
200
g de biscuits au beurre, type Petit Beurre
lub 200 g de biscuits type Thé de Lu - 200 g de ricotta
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 35 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 - 8 abricots frais coupés en deux et dénoyautés
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 345 kcal / 1444 kJ
- Białko
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Błonnik
- 1.5 g