Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de cassonade
- 10 - 15 feuilles de basilic frais
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
-
200
g de biscuits au beurre, type Petit Beurre
lub 200 g de biscuits, type Thé de Lu - 200 g de ricotta
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 35 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 - 8 abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 Std. 45 Min
Crumble pomme, mangue et canneberge
45 dk
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Trifle poire, figue et noisette
1 Std. 10 Min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 dk
Cheesecake au citron et pavot
24h
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5j 30 menit
Cheesecake fraise-citron vert
5sa
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3h 40min
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4sa
Cheesecakes en verrine
3sa 5 dk
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 dk