Soupe de cucurbitacées au chorizo

Soupe de cucurbitacées au chorizo

4.7 179 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 portions

Składniki

  • 2 brins de persil frais
  • 450 g de courgettes coupées en tronçons
  • 600 g de potimarron coupé en dés
  • 400 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 1 chorizo doux, coupé en dés (environ 200 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 1031 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...