Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de persil frais
- 450 g de courgettes, coupées en tronçons
- 600 g de potimarron, coupé en dés
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 chorizo doux, coupé en dés (environ 200 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 247 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème de courgette au bleu
25 min
Soupe de panais
35 Min
Potage Saint-Germain
45min
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Potage au poireau
30min
Crème de chou-fleur
40min
Crème de butternut au chorizo
30min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min