
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g d'eau
-
¼
de chou blanc taillé en grosses lanières
lub ¼ de chou vert taillé en grosses lanières - 100 g de poireau coupé en tronçons
- 50 g de navet coupé en morceaux
- 100 g de courgette coupée en morceaux
- 150 g de carotte coupée en morceaux
- 100 g de pomme de terre détaillée en dés
- 100 g de tomate coupée en quatre
- 50 g de lardons fumés
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 98 kcal / 417 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Błonnik
- 4.8 g