Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de levure fraîche
- 250 g de farine de blé
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre
- 300 g de potimarron, en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 50 g de lait
- 50 g de beurre, en morceaux
- 15 g de sel
- de farine de blé, pour travailler la pâte
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 75.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mélange épicé pour BBQ
Brak ocen
Gâteau étagé arc-en-ciel
2h 45min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min
Sauce automnale
Brak ocen
Ketchup de tomates
1 Std. 15 Min
Pain de mie
3 Std.
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 Std. 50 Min
Cupcakes "cerveaux"
1 Std. 40 Min
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Baguette
3u. 45min
Sablés à la crème au citron
1h 30min