Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cerneaux de noix
- 250 g de sucre brun
- 1070 g d'eau
- 30 g de beurre, froid, en 1 pièce (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseils)
- 50 g de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 Std. 30 Min
Biscuits aux amandes
1 Std.
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 Std. 20 Min
Sel aux cèpes
5 min
Biscuits croquants
1 Std. 30 Min
Frappuccino
5 min
Sucettes
40min
Fond de volaille
45min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Cheesecake glacé
3u.
Porridge aux fruits frais
15 Min