Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Premier jour
- 300 g de pommes bio, coupées en quatre et évidées (env. 2 pommes)
- 140 g d'eau, filtrée
-
200
g de farine à pain (voir Conseil)
lub 200 g farine de blé complet
Deuxième jour
- 140 g d'eau, filtrée
-
140
g de farine à pain (voir Conseil)
lub 140 g farine de blé complet
Troisième jour
- 140 g d'eau, filtrée
-
140
g de farine à pain (voir Conseil)
lub 140 g de farine de blé complet
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2000.7 kJ / 478.2 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 98.6 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 7.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce à pizza
35min
Riz Rouge Tex-Mex
1u.
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1u. 20min
Pain au levain aux olives
Brak ocen
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30min
Beurre végane à l'aquafaba
2h 25min
Éplucher du gingembre
5 Min
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1h 25min
Baguettes au levain
15 Std.
Pain de campagne au levain
28h 10 min
Pain au levain
17 Std.
Mini pains aux courgettes et au chocolat
1h 40min