Urządzenia i Akcesoria
Confiserie aux amandes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
25 morceaux
Składniki
-
250 g de sucre
-
300 g d'amandes émondées
-
30 g d'eau de rose
-
20 g de cognac
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
2 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poires au vin rouge
Brak ocen
Zoodles au pesto de brocoli
Brak ocen
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3 godz.
Biscuits au fromage avec du vin
30 min
Ghee
20 min
Pudding à la courge
50 min
Tartelettes aux oignons
35 min
Ballons de St-Gall
26 godz. 30 min
Barres aux noix
1 godz. 40 min
Liqueur de mangues
25 min
Muffins au chocolat avec le Nester
Brak ocen