Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 c. à soupe de bicarbonate de soude
-
300
g de sucre
lub 300 g de sucre brun - 1080 g d'eau
-
20
g de miel
lub 20 g de sirop de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 5344 kJ / 1275 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 314 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20min
Ketchup de tomates
1h 15min
Couronne fruitée
Brak ocen
Mini Fougasse
Brak ocen
Biscuits apéritifs 'fantômes'
1h 15min
Tendres squelettes
5h
Fond de volaille
45min
Coleslaw
10min
Cacahuètes épicées
45min
Fond de légumes
45min
Pain sandwich
3 Std.
Pâte de base pour pain
24u. 5min