Urządzenia i Akcesoria
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
25 morceaux
Składniki
-
1 - 2 c. à soupe de bicarbonate de soude
-
300 g de sucre brun300 g de sucre
-
1080 g d'eau
-
20 g de sirop de sucre roux20 g de miel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 morceau
Białko
0 g
Kalorie
213.8 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cornichons à la bière
24 godz. 20 min
Toffees au caramel
2 godz.
Pain au lait
2 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Fond de légumes
45 min
Beurre
40 min
Beurre
40 min
Pain sandwich
3 godz.
Salade de crudités
10 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Pain de mie
3 godz.
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min