Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
TM6

Honeycomb (caramel en nid d’abeille)

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1 - 2 c. à soupe de bicarbonate de soude
  • 300 g de sucre
    lub 300 g de sucre brun
  • 1080 g d'eau
  • 20 g de miel
    lub 20 g de sirop de sucre roux

Wartości odżywcze
na 1 La recette complète
Kalorie
5344 kJ / 1275 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
314 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy