Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 c. à soupe de bicarbonate de soude
-
300
g de sucre
lub 300 g de sucre brun - 1080 g d'eau
-
20
g de miel
lub 20 g de sirop de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 5344 kJ / 1275 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 314 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Éplucheur Casserole de patates douces
1 Std. 20 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Caipirinha de mangue
5min
Massepain
1sa 10 dk
Toffees au caramel
2 Std.
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Fond de volaille
45min
Fond de légumes
45min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pain sandwich
3h
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min