Urządzenia i Akcesoria
Sirop de mûre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1220 g
Składniki
-
1000 g de mûres
-
20 g d'eau
-
600 - 800 g de sucre en poudre (même quantité que le jus filtré)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1.4 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1068.3 kJ /
255.3 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Mousse à la mûre
10 min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Gelée de groseille
35 min
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Gelée de fraise
1 godz. 25 min
Sirop de menthe
50 min
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Gelée de coing
1 godz.