
Urządzenia i Akcesoria
Vacherin express
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
8 portions
Składniki
La veille
-
240 g de sucre en poudre
-
250 g de crème liquide 35% m.g.
-
250 g de mascarpone
-
500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
-
2 blancs d'œufs
-
16 petites meringues (dont 8 émiettées)
-
500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
-
amandes effilées et grillées pour la finition
-
coulis de fruits pour la finition
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
534.8 kcal /
2248.5 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
73.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Sód
57.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coupes glacées
9 Przepisów
Francja
Francja