Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
3 jours avant la dégustation
- 300 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de châtaignes cuites et pelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1008.9 kJ / 238.3 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 55.4 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de coing
1h
Marrons au sirop
1 godz. 20 min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Sirop de menthe
50 min
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Calissons d'Aix
24h
Liqueur de cassis
1h 5min
Gelée de sureau
50 min
Beignets de courgettes comme des acras
1 godz. 45 min
Crème de marrons
45 min