Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
3 jours avant la dégustation
- 300 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de châtaignes cuites et pelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1008.9 kJ / 238.3 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 55.4 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Brioche des rois
6h 35min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1 Std. 15 Min
Rochers coco
20min
Fromage frais à tartiner
15h 20min
Crème de marrons
45min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Nougats noirs
3 Std.
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min
Meringue classique
3 Std. 25 Min