Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
4 filets de poisson, avec ou sans peau type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
-
1500 g d'eau
-
30 g de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140 mg
Białko
36 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sucre glace
5 min
Cuisson du riz au jasmin
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Caramel de base
25 min
Dorer des échalotes
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Caramel liquide
25 min