
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de topinambour
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
75 g d'oignon coupé en deux
-
20 g de beurre
-
600 g de topinambours coupés en dés
-
600 g d'eau
-
1 pincée de bicarbonate de sodium
-
1 cube de bouillon de volaille
-
2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
120 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
5 brins de ciboulette fraîche ciselés
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
163 kcal /
679 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja