Urządzenia i Akcesoria
Sauce rouille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
40 g d'huile d'olive
-
70 g de mie de pain
-
50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
-
2 gousses d'ail
-
2 piments rouges
-
1 jaune d'œuf
-
½ c. à café de poivre de Cayenne moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
458 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces à dipper
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Anchoïade
15 min
Soupe au pistou
40 min
Soupe au pistou
40 min
Aïoli traditionnel
10 min
Rouille
10 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Pompes à l'huile
3 godz.
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Tielle sétoise
3 godz. 30 min
Soupe de poisson
20 min