Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de mie de pain
- 50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
- 2 gousses d'ail
- 2 piments rouges
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kJ / 110 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Soupe de poisson
40min
Soupe au pistou
40min
Tapenade
10min
Empanadillas de poulpe
1h 30min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Soupe de poisson
20min
Sauce aux câpres
30 min
Rouille
10min
Aïoli traditionnel
10min
Anchoïade
15min