Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 878 kJ / 209 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Sabayon sucré
30min
Gratin aux fruits rouges
20min
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Sabayon au cidre
15 min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2j 30 menit
Soupe de melon au basilic
2h 15min