Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de sucre en poudre, et un peu pour les ramequins
- le zeste d'un citron jaune non traité
- le zeste d'une orange non traitée
- le zeste d'un citron vert non traité
- 4 œufs
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia®
- 20 g de beurre doux mou, pour les ramequins
- 30 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 630 kJ / 151 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Sabayon au citron
15 Min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2 godz. 30 min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Gratin de mangue aux épices
1h 30min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3h 15min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12h 15min
Sauce aux câpres
30 Min