Urządzenia i Akcesoria
Foie gras d'oie à la truffe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions
Składniki
-
1 foie gras de canard cru, (400-500 g)1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
-
20 g de pineau des Charentes
-
5 g d'armagnac
-
2 c. à café de sel
-
2 pincées de piment d'Espelette
-
15 g de brisures de truffe noire
-
800 g d'eau
-
300 - 400 g de glaçons
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.7 g
Kalorie
1881 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade toulousaine
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 min
Île flottante au foie gras
25 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Aïoli traditionnel
10 min
Fregola aux coques et petits pois
50 min
Langouste au combava
55 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 godz.
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Foie gras farci aux figues
24 godz.
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras de canard
72 godz.