Urządzenia i Akcesoria
Foie gras d'oie à la truffe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions
Składniki
-
1 foie gras de canard cru, (400-500 g)1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
-
20 g de pineau des Charentes
-
5 g d'armagnac
-
2 c. à café de sel
-
2 pincées de piment d'Espelette
-
15 g de brisures de truffe noire
-
800 g d'eau
-
300 - 400 g de glaçons
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.7 g
Kalorie
1881 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade toulousaine
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Foie gras farci aux figues
24 godz.
Baba au rhum
3 godz.
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Tartelette aux asperges
14 godz.
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Eclairs au foie gras
3 godz. 15 min
Langouste au combava
55 min