Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di totani piccoli puliti ad anelli
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di piselli surgelati
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di burro freddo
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4075 kJ / 975 kcal
- Białko
- 97.5 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 41.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Burger di seppie
25 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 Min
Polpo al vino rosso
1h
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Moscardini al limone
30 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min