
Urządzenia i Akcesoria
Polpette di tacchino e spinaci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)50 g
-
di carne di tacchino, senza pelle e disossata a pezzi (2-3 cm)250 g
-
di spinaci freschi lavati ed asciugati100 g
-
uova2
-
di pangrattato + q.b.15 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco2 pizzichi
-
pangrattato q.b. per impanare
-
di olio extravergine di oliva + q.b.10 - 20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
315 kcal /
1318 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi...Polpette!
10 Przepisów
Włochy
Włochy