Polpette di tacchino e spinaci

Polpette di tacchino e spinaci

4.1 112 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di carne di tacchino, senza pelle e disossata a pezzi (2-3 cm)
    250 g
  • di spinaci freschi lavati ed asciugati
    100 g
  • uova
    2
  • di pangrattato + q.b.
    15 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    2 pizzichi
  • pangrattato q.b. per impanare
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    10 - 20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 315 kcal / 1318 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...