Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 700 - 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di asparagi, puliti e a tocchetti
- 100 g di Brie a tocchetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1895.4 kJ / 453 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 65.2 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 740.5 mg
Alternatywne przepisy
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11h
Risotto asparagi e zafferano
35 Min
Risotto asparagi e fragole
35 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto con crema di asparagi
50 min
Risotto pere e Taleggio
40 min