![Risotto brie e asparagi Risotto brie e asparagi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24B1519C-5B1B-405C-B01D-B50356A50677/Derivates/DF3081DA-B973-4D8B-AA90-1B90BF418DC2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 700 - 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di asparagi, puliti e a tocchetti
- 100 g di Brie a tocchetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1895.4 kJ / 453 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 65.2 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 740.5 mg
Alternatywne przepisy
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto ai porri e burrata
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto asparagi e fragole
35 Min
Risotto con crema di asparagi
50 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto burrata e piselli
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min