Polpettone ricotta e tonno

Polpettone ricotta e tonno

4.3 226 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
10 fette

Składniki

  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 40 g di pangrattato
    40 g di pane, raffermo
  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 240 g di tonno in scatola al naturale sgocciolato
  • 1 uovo
  • 160 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 150 g di speck Alto Adige IGP a fette
  • 700 g di patate a pezzi
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 173 kcal / 724 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 14.8 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...