Polpo con purea di ceci al rosmarino
TM31 TM5 TM6

Polpo con purea di ceci al rosmarino

4.5 (194 oceny)

Składniki

  • 700 g di acqua
  • 700 g di polpo fresco
  • 1 scalogno
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
2489 kJ / 959 kcal
Białko
91.3 g
Węglowodany
55.2 g
Tłuszcz
43 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy