Urządzenia i Akcesoria
Sarde in saor
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz.
4 porzioni
Składniki
-
200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
-
30 g olio extravergine di oliva
-
50 g di acqua
-
200 g di aceto bianco200 g di aceto di mele
-
1 pizzico di sale
-
300 g di sarde fresche deliscate e aperte a libro
-
40 g di uvetta sultanina
-
30 g di pinoli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Białko
75.5 g
Kalorie
4221 kJ /
1009 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Secondi di pesce
50 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Strudel viennese scomposto
2 godz. 5 min
Salsa al cren
120 godz. 10 min
Sarde a beccafico
35 min
Luccio alla gardesana
50 min
Zuppa di pesce misto
40 min
Purè di mele e sedano rapa
55 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 godz.
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min