![Bastoncini di farina di ceci all'aglio Bastoncini di farina di ceci all'aglio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9A45E77-1A6A-4EB3-A3F6-583DB7F19BE5/Derivates/735535b5-d1ac-42b4-9d48-ee713262cc41.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 125 g di farina di ceci
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 631 kJ / 151 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes (vegan)
1 Std.
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Cotolette di soia
35min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Salsa dip di formaggio vegano
40 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Hummus di fave (vegan)
45min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Besciamella (vegan)
15 Min
Farinata di ceci (vegan)
2h