Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di cimette di cavolfiore bianco
- 150 g di cetriolini sott'aceto a fettine
- 100 g di olive nere denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 45.5 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 Min
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1小时 20 分钟
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Insalata di riso rosso e mele
50 Min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 Min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40 Min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 Min
Insalata di riso parboiled
55min
Insalata di riso nero
1 Std.
Insalata di riso integrale (vegan)
1 Std.
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 Min
Insalata rossa
35 Min