Insalata di riso rosso

Insalata di riso rosso

3.7 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1300 g
  • di aceto di vino bianco
    200 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
    320 g
  • di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
    150 g
  • di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
    150 g
  • di cimette di cavolfiore bianco
    250 g
  • di cetriolini sott'aceto a fettine
    150 g
  • di olive nere denocciolate
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 45.5 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...