Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di mandorle pelate
- 250 g di ricotta fresca light
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 50 g di miele di acacia
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 55.6 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5 Std. 50 Min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Purè di patate e barbabietola
50 min
Salsa selinuntina
15 min
Salsa turca
10 dk
Salsa belga
Brak ocen
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 dk
Salsa pomodoro e feta
10 dk
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1h 40min