Urządzenia i Akcesoria
Salsa ricotta, basilico e miele
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
5 - 10 g di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
-
20 g di mandorle pelate
-
250 g di ricotta fresca light
-
1 cucchiaio di succo di limone
-
50 g di miele di acacia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
27.6 g
Kalorie
2318 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zuccheri alternativi
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crostini tonno e surimi
2h 10min
Tartine tonno e ceci
30min
Purè di finocchi
35min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Salsa fagioli e feta
10min
Pesto fresco del riciclo
10min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Purè di patate e barbabietola
50min
Crema al cocco
15min
Hummus di fagioli e yogurt
15min
Crema yogurt, mascarpone e limone
10min