
Urządzenia i Akcesoria
Cozze alla Medoc
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di cozze pulite e spurgate700 g
-
di cipolla tagliata in quarti50 g
-
peperoncino rosso piccante senza semi1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di cubetti di pancetta dolce di maiale200 g
-
di vino bianco100 g
-
di polpa di pomodoro500 g
-
di sale1 pizzico
-
di pane abbrustolito4 fette
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
1814 kcal /
7590 kJ
Białko
90.6 g
Tłuszcz
94.1 g
Węglowodany
161.3 g
Błonnik
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di pesce
50 Przepisów
Włochy
Włochy