
Urządzenia i Akcesoria
Quiche svuotafrigo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porzioni
Składniki
Pasta brisée
-
75 g di burro a pezzi + q.b.
-
150 g di farina tipo 00 + q.b.
-
½ cucchiaino di sale
-
50 g di acqua
Ripieno
-
100 g di Emmental a pezzi (1 cm)
-
150 g prosciutto cotto o altri salumi misti, a pezzi
-
4 uova
-
150 g di latte intero
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
287 kcal /
1201 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La cucina di recupero
10 Przepisów
Włochy
Włochy