
Urządzenia i Akcesoria
Cozze allo zafferano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
di acqua800 g
-
di cozze fresche pulite1500 g
-
di cipolla in quarti50 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di zafferano1 pizzico
-
di panna (35% di grassi)200 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
233 kcal /
975 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

I tesori del mare
10 Przepisów
Włochy
Włochy