Cozze allo zafferano

Cozze allo zafferano

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di acqua
    800 g
  • di cozze fresche pulite
    1500 g
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zafferano
    1 pizzico
  • di panna (35% di grassi)
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 233 kcal / 975 kJ
Białko 10.4 g
Tłuszcz 18.9 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...