Pasta al forno bianca (senza glutine)

Pasta al forno bianca (senza glutine)

4.7 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di burro
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di amido di mais (maizena)
  • 600 g di latte
  • 2 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe + q.b.
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1200 g di acqua
  • 400 g di pasta secca corta di mais e riso integrale, senza glutine (cottura 12 minuti)
  • 500 g di mozzarella scolata e a pezzi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 675 kcal / 2824 kJ
Białko 34.7 g
Tłuszcz 34.8 g
Węglowodany 59.6 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...