
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g d'oignon coupé en deux
- 30 g d'huile neutre
- 320 g de bavette de bœuf coupée en lamelles
- 120 g de poivron vert coupé en fines lanières
- 120 g de poivron rouge coupé en fines lanières
- 2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 15 g de champignons noirs déshydratés
- 900 g d'eau
- 30 g de sauce de soja
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 1 c. à soupe de feuilles de coriandre fraîche ciselées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 98 kcal / 407 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 3 g
- Błonnik
- 2 g