Velouté de poulet à la noix de cajou

Velouté de poulet à la noix de cajou

4.2 153 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 140 g de noix de cajou salées
  • 30 g d'huile de noisette
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 130 g d'escalopes de poulet, sans peau et coupées en morceaux
  • 2 pincées de piment en poudre doux
  • 150 g de lait entier

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 214 kcal / 891 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...