
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de poulet à la noix de cajou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
140 g de noix de cajou salées
-
30 g d'huile de noisette
-
800 g d'eau
-
1 cube de bouillon de volaille
-
130 g d'escalopes de poulet, sans peau et coupées en morceaux
-
2 pincées de piment en poudre doux
-
150 g de lait entier
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
214 kcal /
891 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja