Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de noix de cajou, salées
- 30 g d'huile de noisette
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 130 g d'escalopes de poulet, sans peau et coupées en morceaux
- 2 pincées de piment en poudre doux
- 150 g de lait entier
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 891 kJ / 214 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de champignons
20 min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 phút
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Crème de petits pois
40min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Crème de maïs au cumin
30min
Crème de carotte
30min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35min
Crème de courgette au bleu
25 phút
Crème de lentilles corail
35min