Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de noix de cajou, salées
- 30 g d'huile de noisette
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 130 g d'escalopes de poulet, sans peau et coupées en morceaux
- 2 pincées de piment en poudre doux
- 150 g de lait entier
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 891 kJ / 214 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème de courgette au bleu
25 min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15min
Crème de petits pois
40 min
Soupe de poulet à l'estragon
25 min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50 min
Crème de maïs au cumin
30 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Soupe au lait
20min
Crème de carotte
30 min